Sida 1 av 1

Var ska man handla nya svenska serier?

Postat: tor 19 maj 2016, 12:43
av Sandblaster
Någon som kan tipsa om en stabil säljare/butik av nya svenska seriealbum, från ex Cobolt Förlag och Albumförlaget? Har nu tröttnat ur på Bokus och deras trasiga böcker. Man returnerar och får ännu trasigare böcker som ersättning. Dumsnålhet i sitt esse. Tunna kartonger med öppen lucka på framsidan och inget skyddande emballage. Inte ens den största dummerjöns på Tradera packar lika uselt som Bokus.

[}:)]

Jonas
/Sandblaster på Tradera.

Re: Var ska man handla nya svenska serier?

Postat: tor 19 maj 2016, 13:13
av Rufus
Hej! Om du bor i Stockholmsområdet så har du en del butiker att välja mellan.
En lista med seriebutiker finns här: viewtopic.php?f=19&t=3011

Re: Var ska man handla nya svenska serier?

Postat: fre 20 maj 2016, 11:23
av RioGrande
Annars finns ju AdLibris också, som funkar likadant som Bokus. Men brukar vara sju kronor billigare... (JAG har inte fått särskilt många defekta album...)

Re: Var ska man handla nya svenska serier?

Postat: fre 20 maj 2016, 16:47
av zlv
Allt beror på hur petig man är, jag själv är mycket noggran så nu mera köper jag endast över disk, allt för att garantera att jag får helt felfria album/böcker, och för detta är jag berädd att betala lite extra.

Man kan undra varför adlibris, bokus, cdon mfl inte erbjuder ett extra alternativ när det kommer till förpackning så att det man beställer kommer fram oskadat.

Re: Var ska man handla nya svenska serier?

Postat: fre 20 maj 2016, 17:24
av Grumme
zlv skrev:Man kan undra varför adlibris, bokus, cdon mfl inte erbjuder ett extra alternativ när det kommer till förpackning så att det man beställer kommer fram oskadat.


Tror ingen webbaserad bokhandel vill skylta med att deras ordinarie paketering av varorna är så undermålig, att man måste betala extra för att få oskadda exemplar hem. [:(]

Re: Var ska man handla nya svenska serier?

Postat: fre 20 maj 2016, 21:52
av Serieguden
Serier & Sånt plockar fram snygga ex. och packar dem mycket bra om man frågar.