Sida 1 av 1

Sience Fiction-pocketserier

Postat: ons 10 jan 2007, 02:55
av O_Thunder
Finns det någon här som har något sådär kompletta samlingar av följande pocketserier? Tänkte ifall någon orkade hjälpa mig med en lista över numren, med nummer i ordningen, namn och författare, det skulle underlätta samlandet endel!

Rymdböckerna (Wennerbergs)
Sience Fiction-serien (Lindfors/Regal)
Olof Möller - Jaktrymdskepp X12 (Regal)
De överlevande (Winthers)
Lindqvist LP Pocket (
Saturnus (B. Wahlströms)
Kosmos (B. Wahlströms)

Är det dessutom någon som kan tipsa om fler pocketserier eller har några böcker att sälja så är mail välkomna.. :)

Postat: ons 10 jan 2007, 09:31
av Thomas E
Jag vet inte om du tittat på dem, men bland de snyggaste SF-serierna är Galaxy, Häpna och Atomboken från 1950/60-talet. Dessa kan man köpa årgångsvis på tradera, inte särskilt dyra.

Postat: ons 10 jan 2007, 10:48
av Labrador Road 26
Hur kan ett inlägg där jag säger att jag skulle akta mig vara förtal? Jag inte bara skulle akta mig för denne säljare utan gör det också, det är inte förtal utan fakta. Vad du aktar dig för är inte heller förtal, utan bara fakta. Jag tycker O Thunder (coolt namn förresten, lite Thor från Marvel över det) har rätt att få veta att en av säljarna ibland gör misstag, eller råkar ha kunder som gör misstag.

Om jag säger att jag aldrig skulle köpa en Kalle Anka är detta förtal? Om jag säger att jag aldrig skulle köpa från en viss säljare är detta förtal? Nej, nej och åter nej, det är bara fakta om vad jag skulle göra eller inte göra. Med andra ord "get your facts straight" innan du påstår saker.

Sorry att denna post blev OT.


Edit:
Plockade bort ett par inlägg. Back To Topic.
/Shiverbones


EDIT: Mitt första inlägg i denna tråd var väl knappast OT? Oavsett vem du handlar från O Thunder, hoppas du hittar vad du söker.

Postat: fre 30 jan 2009, 18:18
av Robrocker
Inte mycket intresse här kanske men jag fick hem Authentic science fiction 33-38 (1953) ifrån ebay.uk idag! Detta är mina första sex i denna serie och jag vet inte om det blir fler men kul läsning blir det hursomhelst! =)