Spindelmannen

Annonsmarknad för privatpersoner.
Kategoriregler
När du svarar på privatannonser är det bäst att göra detta via PM-funktionen. Ett svar i tråden kan missas, svarar du via PM får säljaren alltid ett mail om detta.
När annonsen inte längre är aktuell, be gärna en moderator ta bort tråden.

När du skapar en annons, tänk då på att ta med information som är av intresse för en köpare, t. ex.: ort där föremålen kan hämtas, fraktsätt, det pris du har tänkt dig. Detta för att underlätta för eventuella köpare.

OBS! Den här avdelningen är alltså privatannonser och inte ett diskussionsforum. Kommentarer som inte handlar om själva försäljningen/köpet
kommer att raderas.
Cadial
Very Fine
Inlägg: 970
Blev medlem: fre 04 sep 2009, 18:37

Spindelmannen

Inläggav Cadial » lör 23 jan 2016, 20:02

En god van I Sverige ar intressad av att kopa gamla billiga Spindelmannentidningar. Skicket kvittar sa lange som fram och baksidan sitter fast som de ska. Sa som jag ser det sa var tidningen pa topp pa 1970-talet och skulle antagligen borja dar. Vad kostar 10 kg Spindelmannen inkluderat frakt?? Tack for svar.

Användarvisningsbild
RioGrande
Moderator
Inlägg: 4139
Blev medlem: mån 13 sep 2010, 18:28

Re: Spindelmannen

Inläggav RioGrande » lör 23 jan 2016, 20:17

I detta läge skulle jag kontakta Seriecentrum i Trelleborg. Bara mejla dit och förklara vad jag ville ha. Tomas Gjäls som äger stället brukar kunna fixa det mesta! (Och om vännen bor i Malmö skulle jag skicka honom/henne till Lilla torg. Om det var Göteborg, till Seriehörnan. Om det var Stockholm... tja... kanske Comics Heaven eller Staffars eller Serieslussen.)

http://www.seriecentrum.com/

Cadial
Very Fine
Inlägg: 970
Blev medlem: fre 04 sep 2009, 18:37

Re: Spindelmannen

Inläggav Cadial » lör 23 jan 2016, 20:38

Tack Rio Grande!
Jag tar det svaret for uttommande och undanber fler svar, tack!


Återgå till "Privatannonser"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst