Fantomentråden

Diskussioner om serier, tecknare, förlag, åsikter och allt annat som rör seriernas värld.
Användarvisningsbild
Agentum
Gem Mint
Inlägg: 12115
Blev medlem: mån 25 apr 2005, 15:20
Ort: Uppsala Län

Re: Fantomentråden

Inläggav Agentum » tor 21 maj 2020, 15:42

Appropå Disneyserier Egmont har lokalt danskt och nederlänskt har vi ju hört att det betalas knappt nåt för materialet och så har det varit, lite gammelmodigt som det förr var i USA och deras serietidningars material.

Kvaliteten blur därefter för det mesta, att Don Rosa tex fanns och det ör ju väldigt länge sen måste ha varit en personlig önskan för honom tydlugen fick inte heller han många ören för materialet, det ägs säkert av Egmont så han kansje inte får nåt för reprinter heller.
Och visst alla har ju skrivit ett kontrakt, ändå köns det fel när nån lyckas sälja massor, det dagliga tramp de har där lokalt kommer ju inte reprintas nånsin och ingen bryr sg heller, kanske ser det i papperna iaf hyfsat ut att man blivit publicerad när nan går vidare.

Övriga som gjort nåt är ofta anslutna till den italienska Disney delen och det käns som de fått mer förhållandevis eftersom de ju klart oftare efterfrågas och de gamla pocketarna var elseworlds Ankeborg men helt läsbara.

Man kan välja att dränka marknaden i skräp vilket är valet här man får ju ändå in mer än vad det kostat i mängd. ge ut kvalitet, självklart måste någon än idag kunna göra nåt av Kalle och Musse.

Fantomen tycker jag inte det händer nåt nytt i, lite beklagligt, ofta ör det biserierna som intresserar.
Det är som en förlamning som med X9 nan har givit upp och låter det rulla tills nedläggning.

Det kan ju bero på att inget utrymme heller finns i Fantomenserien, typ man ska kunna köpa ett nummer ch Fantomen ska då alltid vara lätt att förstå, inget har ändrats.
De lägger eller iaf har lagt mer på 91an tex underlugt nog, visst en ännu mer låst serie i sig men de har använt allt möjligt åndå mårkte jag när jag läste en hel papperskasse med halvbra 91an helt enkelt, köper aldrig endå beg men 50spänn då slog jag till.

Jag köper ju alltid begagnade Fantomen men de käns mossiga, eller Fantomen gör det, biserierna kan vara trevliga.
Det är som att man kunde ta bort serien ofta imo, ok att jag gillar de historiska äventyren eller iaf VILL gilla dem(vissa ör lyckade)

OBS bara några tankar, i år blir det väl inget begagnat pga Coronan dock. :-)
9mm, i'm never further away than that.

Sampsa K
Very Good
Inlägg: 148
Blev medlem: lör 27 nov 2010, 12:27
Ort: Finland

Re: Fantomentråden

Inläggav Sampsa K » lör 23 maj 2020, 18:16

DombåsFantomet skrev:Billigere enn Frew-spillet ihvertfall. Og ser mye bedre ut. Virker som det går bra.

Bara fem dagar kvar i The Phantom: The Card Game -Kickstarter-kampanjen. Det är ju redan säkert att spelet blir verklighet. Man når 800 backare och 300 000 SEK snart!


Återgå till "Serier i allmänhet"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster